De werkelijke kracht van mensen in organisaties is nog maar nauwelijks ontsloten. Op mijn manier door visieontwikkeling, teamsessies en coaching probeer ik hier aan bij te dragen. We zullen die werkelijke kracht hard nodig hebben de komende tijd want de uitdagingen waar we voor staan zijn groot.

Door samen met andere mensen te ontdekken waar de toegevoegde waarde van mensen en organisaties zit, deze scherp te formuleren en duurzaam in een organisatie te verankeren in de vorm van high performing teams, wil ik het werken in en voor organisaties naar een niveau tillen waarop we de uitdagingen aan kunnen pakken. Persoonlijke ontwikkeling, technologie, sociale innovatie en een combinatie van moderne en bewezen communicatiemogelijkheden zoals sociale media enerzijds en dialoog anderzijds zijn voor mij belangrijke middelen om dit te realiseren.

Mijn kennis en expertise is opgebouwd door jarenlang op strategisch niveau voor en in samenwerking met sociaal innovatieve bedrijven en sociale ondernemers te werken. Van organisatieontwikkeling, tot leiderschap. Daarnaast heb ik een uitgebreid netwerk in de IT, ICT, Nieuwe Media en Communicatie. Als adviseur heb ik vele, soms zelfs zoals een fusie zeer complexe, processen mogen begeleiden, zowel op persoonlijk als op teamniveau. Het betrof hierbij bedrijven in de verschillende stadia van volwassenheid. Ik ben hierdoor een ervaren strateeg, teambuilder, procesbegeleider, facilitator, trainer en coach. De meervoudig Nederlands Kampioen in mij brengt hierbij nog een aantal extra elementen zoals doorzettingsvermogen, passie en een intrinsieke motivatie om tot goede resultaten te komen.

Specialties: Energiek, passie, inspirerende eigen visie, strategische blik, unieke verbindingen en veiligheid.

Ik geef mijn energie aan mijn eigen initiatieven zoals

http://www.wisdomtravellers.com

http://www.teamperformers.nl

Daarnaast help ik nog bij een serie grotere en kleinere initiatieven daar waar nodig.

 

Zo binnen zo buiten…

Spiegelingen van een veranderende wereld gaat natuurlijk ook over de veranderingen in mijn binnenwereld, de goede verstaander weet dit al lang. Als reden om te bloggen heb ik altijd aangegeven: “Al is er maar 1 persoon die door mijn blogs ergens weer een sleutel voor vindt. ”

Als spreker op het Nieuw Organiseren event van 2013

Als spreker op Social Media Inspiration Day

Korte video met mij gefilmd en geinterviewd door @punkmedia…

Raymond Witvoet over de Energiedag from punkmedia on Vimeo.

Op het inspiratiepodium bij Maria