De belangrijkste en soms langste reis die je kunt maken is die van je hoofd naar je hart zegt indianenwijsheid. Reizen naar diverse en soms zelfs exotische lokaties helpen hier wel bij zo is mijn ervaring. In mijn werkzame leven heb ik diverse reizen mogen organiseren, van Japan tot India, van Zweden via Italië naar Marokko. Als mensen meerdere dagen met elkaar op reis zijn dan gaan de gesprekken een flink stuk dieper dan ‘hoe gaat het met je’, maskers vallen weg en zielenroerselen komen boven. Wil je een reis op het gebied van trends of persoonlijke ontwikkeling dan kun je altijd contact met mij opnemen. Samen kijken we dan wat er wordt gevraagd en wat daar het beste op aan kan sluiten.

Reizen is iets dat in mijn DNA zit, zo lijkt het soms tenminste. Als ik het van iemand heb dan zeker van mijn vader. In de loop der jaren heb ik veel van Europa gezien, zowel zakelijk als privé. Daarnaast een klein stukje Afrika, Midden Amerika, de V.S, het Caribisch gebied, de Indische Oceaan en tot slot Japan. Uiteindelijk gaat het er volgens mij heel erg om hoe zeer je thuis bent bij je Zelf.

Om dat voor mij Zelf nog een keer te ontdekken heb ik samen met mijn vriendin Olga Louise Plokhooij onlangs een reis naar Zwitserland georganiseerd. Op Wisdomtravellers.com vind je de informatie over deze reizen en over de volgende reis naar de Vogezen.